Verkiezingsdebat in BijRipperda

OLST – De Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen houdt op donderdag 3 maart een verkiezingsdebat in BijRipperda in Den Nul. De lijsttrekkers van de zeven politieke partijen in Olst-Wijhe nemen het in een live-uitzending van Salland1 tegen elkaar op over de belangrijkste thema’s die spelen in de gemeente.

Hoe blijft de gemeente vitaal; welke prioriteit krijgen bijvoorbeeld de woningbouw en het jeugd- en jongerenwerk en kan de kiezer iets verwachten over energie en duurzaamheid? Dat zijn onderwerpen die mogelijk aan bod zullen komen. Vrijwilligers zijn letterlijk de straat op gegaan om vragen van bewoners aan de politiek op filmpjes op te nemen. Het debat staat onder leiding van Erik van Luttikhuizen van TV Oost, samen met Geert Hannink van Salland1. Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang is om 19.25 uur. Aanmelding (verplicht) via staging2.nutsolstdeventer.nl. Vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.