Verkeersveiligheid Langstraat centraal tijdens debat in Langhuus

WIJHE – Actiegroep Langstraat verkeersveilig houdt op dinsdag 15 februari een publiek debat in het Langhuus in Wijhe. Alle inwoners van Olst-Wijhe zijn welkom om mee te praten over de verkeersveiligheid van de Langstraat in het centrum in Wijhe.

“De Langstraat wordt door veel inwoners als onveilig ervaren”, zo laat de actiegroep weten. “Voetgangers en fietsers komen door het autoverkeer in de verdrukking en voelen zich onveilig. Gezinnen met kinderen en ouderen durven de Langstraat niet in. De mensen op de terrassen worden voortdurend blootgesteld aan schadelijke uitlaatgassen. Daarom moet het gemotoriseerd verkeer worden geweerd. De Langstraat moet weer een aantrekkelijke en veilige woon-winkelstraat worden met absolute voorrang voor voetgangers en fietsers! Hoe kan de situatie voor de voetgangers en de fietsers verbeterd worden? Moeten de auto’s volledig geweerd worden?”
Aanvang is om 19.30 uur. Actiegroep Langstraat verkeersveilig is een initiatief van Erna van der Ploeg en René Kral.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.