Tweede prentenboek van Nienke en Jasper: ‘Verzin-het-lekker-zelf verhaal’!

WIJHE – Nienke van Dijken en Jasper Hofman uit Wijhe hebben hun tweede prentenboek uitgebracht. De titel is ‘Er was eens een… ‘Verzin-het-lekker-zelf verhaal!’ De twee brachten eerder al het prentenboek ‘Wil je met mij ruilen?’ uit, waarvan er inmiddels meer dan 1300 zijn verkocht.

Aan de hand van hun nieuwe boek kunnen de kinderen zelf aan het fantaseren slaan. Verander in een superheld of ballerina en stap in een duikboot of raket. Ga de strijd aan met een mega spin en verover je eigen verzonnen schat! De illustraties in het boek en de herhalende tekst op rijm dagen de kinderen uit om hun eigen verbeeldingskracht en creativiteit te gebruiken.
Naast het plezier van samen lezen en fantaseren biedt dit boek ook de mogelijkheid tot verwerking en herhaling op allerlei leergebieden. Hiervoor zijn maar liefst ruim honderd pagina’s en leerzame spel- en lesactiviteiten ontwikkeld. Te gebruiken in het onderwijs maar ook zeker voor kinderen thuis. Deze spel- en lesactiviteiten zijn bij bestelling van het boek op staging2.locusjak.nl gratis verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.