Team CDA Olst Wijhe presenteert zich

OLST/WIJHE – Eerder werd al bekend gemaakt dat Jolande Olthof-Kolkman bij de komende raadsverkiezingen de lijsttrekker is van het CDA Olst-Wijhe; inmiddels heeft de partij de volledige kandidatenlijst gepresenteerd. CDA Olst-Wijhe heeft momenteel vier zetels in de raad. Het motto van de campagne is ‘geef ons de vijf’.

De nummers twee en drie zijn nieuwe gezichten, Sijtse Krist uit Wijhe en Gert Onstee uit Den Nul. Sijtse heeft veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, als bestuurder bij de ondernemersraad en als ondernemer. Momenteel werkt hij bij de rijksoverheid als adviseur duurzame energie. Gert heeft ook veel ervaring in het bedrijfsleven, onder andere als projectleider. Lokaal is hij actief bij Duurzaam Leefbaar Olst-Wijhe.
Alfred Jansen uit Welsum staat op plek vier. Hij is op dit moment raadslid en heeft kennis van de agrarische sector, sociale zekerheid en ruimtelijke ordening. Hans Kamphuis (vijf) is al vele jaren actief, op dit moment is hij vervangend wethouder. Op nummer zes staat Tristan Jansen, hij is zeer jong en zeer geïnteresseerd in politiek. Naast Tristan staan er nog twee jongeren op de lijst: Ainhoa van der Horst (plek acht) en Sander Pelgrom (plek elf). Ainhoa is maatschappelijk betrokken, heeft een brede interesse en wil graag meedoen met de campagne. Sander neemt met mede leerlingen deel aan debatwedstrijden, recent zijn zij nog tweede geworden op het NK.
De huidige raadsleden Elleke Steenbergen uit Olst/Boskamp en Sander Klos uit Den Nul willen een stapje terug doen, maar blijven op de achtergrond het CDA steunen. Ellis Lugtenberg staat als lijstduwer op de lijst. Zij is actief bij Salland Loont, Proefboerderij De Marke en natuurlijk met de verwaarding van hun eigen MRIJ melk en vlees.
Zoals gebruikelijk heeft CDA Olst Wijhe een kandidaat wethouder. Dat is Judith Compagner. Verder op de foto’s nog enkele CDA’ers die de fractie ondersteunen: oud-wethouder Thomas Swart, PR-man Jasper Hofman en Willem Riezebos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.