Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart Hal. Hij neemt de bezoekers mee op een reis langs bekende en populaire soundtracks.

Op het programma staan onder andere: Ouverture-Fanfare (J.A. Newman), Raiders March (J. Williams), Vijfde Symphonie (L. van Beethoven) en Star Wars Medley (J. Williams).
Arjan Breukhoven is een geliefde organist. Voor de coronatijd verleende hij jaarlijks zijn medewerking aan zo’n 400 concerten en diensten. Regelmatig werkte hij mee aan opnames voor radio- en televisieprogramma’s van de EO, ook bij andere omroepen in binnen- en buitenland was hij te zien. Ook maakte Arjan een aantal pianosolo-cd’s. Als componist is hij bekend door zijn vele composities voor koor, orgel en andere instrumenten.
Aanvang is om 15.00 uur. De entree bedraagt 14 euro. Reserveren (verplicht) is mogelijk via tel. 0572-371838, e-mail: adhuetink@gmail.com of via staging2.huetink-royalmusic.nl. De geldende coronamaatregelen worden in acht genomen. Uiteraard is het concert onder voorbehoud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.