Samenwerking SallandWonen en Humanitas Raalte verlengd

RAALTE – Woningbouwcorporatie SallandWonen heeft deze maand de samenwerking met Humanitas Raalte voor vijf jaar verlengd. De samenwerking is erop gericht huurders met huurachterstanden hulp te bieden, zodat zij uit de problemen komen.

In de afgelopen jaren heeft de samenwerking geleid tot een forse vermindering van het aantal incassoprocedures bij SallandWonen. Ook andere financiële problemen van huurders zijn verholpen of verbeterd met de hulp van de vrijwilligers van Humanitas. Beide organisaties benadrukken het belang van hulp en begeleiding van mensen met problemen. Huurders van SallandWonen kunnen hiervoor terecht bij het Financieel Spreekuur van Humanitas Raalte en worden, waar nodig, gericht begeleid door de vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.