SallandWonen en Olst-Wijhe knappen Kortricklaan op

RAALTE/OLST/WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe en SallandWonen pakken de Kortricklaan in Olst aan, zodat de straat weer een frisse uitstraling krijgt en de wateroverlast minder wordt. Er zijn al een paar verbeteringen uitgevoerd, het grootste deel gebeurt dit jaar.

Een paar jaar geleden is een enquête gehouden onder bewoners van de duplexwoningen aan de Kortricklaan en daar zijn verbeterpunten uitgekomen. Zo zijn de bestrating en de groenvoorzieningen verouderd. Tegelijk is gekeken hoe de straat aangepakt kan worden om wateroverlast door hevige stortbuien te beheersen. “Komend jaar vernieuwen we het wegdek, de parkeerplaatsen en de stoepen. Ook vernieuwen we waar nodig de beplanting. Tot slot kijken we naar maatregelen om de wateroverlast beter te kunnen beheersen.” De gemeente en SallandWonen organiseren in maart een informatieavond voor de bewoners over de plannen. De uitnodiging valt binnenkort op de mat. Op basis van de bijeenkomst maakt de gemeente een definitief ontwerp. Na de bouwvak wordt dan gestart met de uitvoering van de plannen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.