RunningclubRCL start halve marathonclinic en beginnerscursus

REGIO – RunningclubRCL biedt de komende periode weer een aantal trainingen aan. Op zondag 6 maart start een halve marathon clinic en op dinsdagavond 29 maart een beginnerscursus.

De deelnemers aan de halve marathon clinic werken toe naar de Zwolse Halve Marathon. Doel is om daar goed voorbereid aan de start te staan. De clinic is geschikt voor iedereen die gemakkelijk een afstand van 10 km loopt. Er wordt getraind in diverse niveaugroepen. De clinic duurt in totaal veertien weken. Het schema bevat drie trainingen per week die, mocht de deelnemer een keer niet kunnen, gemakkelijk zelf te doen zijn. De zondagstraining is een duurloop in de omgeving. Op dinsdagavond start de training vanaf SVI De Siggels in Zwolle en op donderdagavond in Heino/Laag Zuthem.
De deelnemers aan de beginnerscursus werken toe naar het doel om dertig tot veertig minuten onafgebroken te kunnen hardlopen. Tijdens de trainingen wordt aandacht besteed aan looptechniek, kracht en blessurepreventie. De cursus duurt in totaal elf weken. Startlocatie is SVI De Siggels in Zwolle (dinsdagavond om 19.30 uur).
De deelnamekosten voor de halve marathon clinic en de beginnerscursus bedragen 35 euro (leden gratis). Indien men besluit aansluitend lid te worden, worden deze kosten verrekend. Aanmelding via via staging2.mijninschrijvingen.nl. Voor meer informatie zie staging2.runningclubrcl.nl/nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.