Rockband Kabaal organiseert opnieuw eigen festival

BATHMEN – De Bathmense rockband Kabaal presenteert op 2, 3 en 4 juni 2023 opnieuw haar eigen muziekfestival Veur de Bakker op de Brink in Bathmen.

In 2018 werd de eerste editie van Veur de Bakker door ruim vijfduizend enthousiaste muziekliefhebbers bezocht. “Dat jaar bestond de band alweer 35 jaar”, vertelt organisator en Kabaal-gitarist Arjan Koldenhof. “Speciaal voor die verjaardag hebben we een eigen festival bedacht zodat we samen met familie, vrienden en bekenden, maar bovenal met muziekliefhebbers deze mijlpaal konden vieren. In 2023 bestaat Kabaal 40 jaar. Dat vraagt natuurlijk om een tweede editie van Veur de Bakker.”
Vijf jaar geleden konden bezoekers één dag, naast straattheater en streetfood, genieten van acts als Erwin Nyhoff, Jacques Herb, Høken met de Heinoos, Normaal-bassist Wimken van Diene, The Euros en de jubilerende headliner Kabaal. In tegenstelling tot de eerste editie reserveert de organisatie nu het gehele eerste weekend van juni 2023. Kabaal-toetsenist Arnold Nijland: “Hoe we het programma precies gaan inkleden, weten we nog niet, maar we gaan wel voor meer dan een dag want dat past bij een festival met deze omvang en alles wat daar verder bij komt kijken.”

De organisatie is op dit moment aan het verkennen wat haalbaar is. Op de website staging2.veurdebakker.nl en social media houdt de organisatie de bezoeker op de hoogte van het festival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.