Restanten & Voordeelweekend in Wijhe

WIJHE – Met het voorjaar en nog meer versoepelingen in het verschiet, zijn de ondernemers van Wijhe blij het welbekende Restanten & Voordeelweekend weer te kunnen houden. Klanten zijn daarvoor op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari van harte welkom.

De laatste artikelen van de herfst en de winter mogen deze twee dagen tegen extra scherpe aanbiedingsprijzen de deur uit. Met deze iopruiming maken de ondernemers ruimte in hun magazijnen voor de nieuwe collecties voor het voorjaar en de zomer. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan de speciale Restanten- & Voordeelweekend poster.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.