Recordopbrengst voor Sallandse Kinderen in de Knel-actie van Rotary

REGIO – De loterij voor de jaarlijkse ‘Sallandse Kinderen in de Knel’-actie van Rotary Raalte-Olst-Wijhe heeft dit jaar 6.000 euro opgeleverd. Een record. Daarmee konden weer tussen de drie- en vierhonderd kinderen uit minimagezinnen blij worden gemaakt met een cadeau.

Verschillende ondernemers zorgden voor de prijzen. In totaal zat er voor 3.000 euro aan prijzen in de pot. Van een knipbeurt bij de kapper tot een mooie vaas; van een vleespakket tot een jaar lang brood en van een cadeaucheque tot een weekend op de boerderij in een ‘Grondulow’. Alle winnaars staan op staging2.rotary.nl/raalte/Activiteiten/SKIK/loterij/.
Rosita Offinga uit Bathmen kwam met haar partner naar Heeten om bij ‘Koe in de Kost’ haar prijs op te halen. Dit werd gedaan met een symbolische kaart, ‘een koeienoorbel’ die ze op een later tijdstip mag inleveren voor een verblijf in een ‘Grondulow’; een speciaal vakantiehuis met koeien ervoor op de boerderij van de familie Alferink in Heeten.

Op de foto: Rosita Offinga en partner, Ernst Cochlovius, voorzitter van Rotary Raalte-Olst-Wijhe en Truus en Frans Alferink van ‘Koe in de Kost’ Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.