Raalte verder met Willemsen de Koning

RAALTE – Vervoersbedrijf Willemsen de Koning mag van de gemeente Raalte verder met het leerlingenvervoer. Sinds dit schooljaar is het vervoersbedrijf uit Arnhem verantwoordelijk voor het leerlingenvervoer (vaak ritjes naar het speciaal onderwijs). Maar het regende vorig jaar klachten. Geen vaste chauffeurs, slechte bereikbaarheid en chauffeurs die te laat kwamen.

Volgens het bedrijf had dat alles te maken met de coronapandemie. Raalte dreigde daarom echter het contract met Willemsen de Koning te ontbinden, maar dat lijkt nu niet meer aan de orde. “In november zijn we overgegaan tot in gebrekestelling van Willemsen de Koning”, vertelt Toeter. “We hebben goede gesprekken gevoerd. Inmiddels zijn de lijnen kort, is er goede communicatie met de ouders en als er problemen zijn, wordt er snel een oplossing gezocht. Er zijn door de weeks vaste chauffeurs. In het weekend is dat wat lastiger, maar dan is er een vaste poule. Het gaat de goede kant op. We kunnen met deze vervoerder verder. Wel komt er nog een informatiebijeenkomst voor ouders om onduidelijkheden weg te nemen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.