Raalte stelt interim-directeur aan bij de Productie

RAALTE – De gemeente Raalte heeft Wilco Feil aangesteld als interim-directeur van de Productie. Aan hem de taak om weer rust te brengen achter de schermen. “Het aanstellen van de nieuwe directeur is een belangrijke stap in het herstellen van rust en werken aan de toekomst”, zo laat de gemeente weten.

De opdracht voor de interim-directeur is drieledig, hij krijgt de rol van verbinder, van manager en van adviseur. Deze adviezen hebben betrekking op een (nieuwe en) passende samenstelling van het bestuur van de Productie, het verminderen van de kwetsbaarheid in de bedrijfsvoering van de Productie en het opstellen van een profiel voor een nieuwe directeur van de Productie. Wethouder Gerria Toeter: “Na deze onrustige fase is het tijd om de rust terug te brengen bij de Productie. Ook is het tijd om de samenwerking met een passend bestuur én met de gemeente te herstellen en de focus te leggen op de toekomst. Met het aanstellen van deze interim-directeur zetten we hierin een belangrijke stap.”
De ondernemingsraad van de Productie heeft meegedacht bij de overeenkomst met de nieuwe interim-directeur. Joost Bouwmeester, voorzitter OR van de Productie: “We hebben vertrouwen in deze kandidaat en zijn aanstelling kan op draagvlak binnen de Productie rekenen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.