PvdA Olst-Wijhe presenteert kandidatenlijst

OLST/WIJHE – Nadat leden van de Partij van de Arbeid Olst-Wijhe eerder André Smit al unaniem hadden aangewezen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, is nu ook de volledige kandidatenlijst bekend. Op de lijst prijken veertien namen. De lijsttrekker hoopt bij de komende verkiezingen op drie zetels. Dat is er één meer dan nu het geval is.

Petra Koekkoek is als nummer twee ‘the running mate’ van Smit. Op de derde plaats staat raadslid Martijn Jumelet uit Olst. Nieuwkomer op de lijst van de PvdA is Guus van den Berg uit Herxen. Hij staat op plek vier. De plaatsen vijf, zes en zeven worden ingenomen door de Wijhenaren Toon Schuiling, Bea van der Veen en Nico Drent. Christian Boxman uit Olst staat op nummer acht van de lijst; Suzanne van de Putt uit Fortmond staat op negen.
Verrassende nieuwe naam op de PvdA kandidatenlijst is die van Anton Kleine Schaars. Bekend van het Wiejes Cabaret én aan de weg timmerend als voorzitter van het burgerinitiatief Noordmanshoek. Anton staat op plaats tien en wordt gevolgd door een andere actieve inwoner in de persoon van Annelies Boerman. De PvdA kandidatenlijst wordt afgesloten door de routiniers Alfons Wiegink, oud-raadslid René Leber en oud-wethouder, tevens lijstduwer Ans Ripperda.

Foto: Robert-Jan Leerink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.