Plannen voor leesclub in Olst

OLST – Het is de bedoeling om in Olst te starten met een leesclub (moderne) literatuur. In verband daarmee is er op dinsdagavond 1 maart een informatiebijeenkomst in de bibliotheek, gericht op 30-ers die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers. Aanvang is om 19.00 uur. Het gaat om een initiatief van de organisatie Senia, die in heel Nederland leesclubs heeft opgericht. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op staging2.senia.nl. Aanmelding voor de infoavond is noodzakelijk in verband met eventueel nog geldende coronamaatregelen. Dat kan via e-mail info@senia.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.