Optreden Eric Milton bij Cultureel Café

HEINO – Zanger Eric Milton treedt op dinsdag 1 maart op bij het Cultureel Café Heino in de bibliotheek. Eric, een klassiek geschoolde tenor, zingt liederen van internationale componisten en songwriters, van Puccini tot Bocelli en van licht klassiek tot pop. Hij heeft een verleden als marinier en was eerder een ambitieus bokser. Al jaren zingt hij verfijnde klassiekers, in het Italiaans, Spaans, Duits en Engels. Hij staat niet alleen in theaters en op festivals, maar tegenwoordig ook in verzorgingshuizen. Eric: “Muziek gaat vaak over liefde, hoop, loslaten, vriendschap, boosheid. Het kan therapeutisch werken. De nummers die ik zing, komen regelrecht uit het hart. En dan zie je in de zaal ook van alles gebeuren.” Iedereen is welkom. De bijeenkomst is vrij toegankelijk en begint om 15.30 uur. Een coronatoegangsbewijs is vereist. Een vrije gift wordt gewaardeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.