Open huis bij Motion Milon

RAALTE – Motion Milon in Raalte presenteert op zaterdag 12 februari een open huis. De deuren van de sportschool aan de Grotestraat 25 zijn geopend van 12.30 tot 15.30 uur.

“Fijn dat we weer open zijn”, vertelt eigenaresse Mariëlle Nahuis. “De sfeer was direct weer als vanouds. De sporters zijn blij weer te kunnen werken aan hun vitaliteit. Wij horen vaak van klanten dat ze zich snel op hun gemak voelen bij ons, mede door de sfeer, de kleinschaligheid en de begeleiding. Daarbij is het gemak een groot voordeel van de Milon cirkel. Tijd is schaars en iedereen wil wel trainen, maar dan snel, eenvoudig en effectief. Met deze volautomatische fitness toestellen train je afwisselend je spierkracht en je uithoudingsvermogen. In slechts 35 minuten doe je een volledige body work-out! Iedereen is hier welkom en moet zich welkom voelen, dat is bij ons het allerbelangrijkste!”
Motion Milon biedt begeleiding bij diverse voedingsprogramma’s en in maart start er weer een afslankchallenge. Tijdens het open huis geldt er een speciale actie voor iedereen die de Milon cirkel wil uitproberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.