Open dagen bij Schrijver Stalinrichting

RAALTE – Schrijver Stalinrichting houdt op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart twee open dagen bij de nieuwe locatie in Raalte. Op vrijdag 4 maart zijn alle rundveehouders welkom; op zaterdag 5 maart alle andere geïnteresseerden.

Schrijver Stalinrichting is in november verhuisd van Broekland naar Raalte. Verschillende partners zijn die twee dagen aanwezig in de nieuwe locatie met demo’s en presentaties over huisvesting, techniek en stikstofreductie. JOZ geeft op twee momenten een presentatie over de Gazoo Stikstofkraker en de (on)mogelijkheden van deze machine. Om aanwezig te zijn bij een presentatie is aanmelding vereist: staging2.schrijver-stal.nl/open-dag.
Voor geïnteresseerden die vooral benieuwd zijn naar de nieuwe locatie is zaterdag 5 maart alle ruimte. Met een hapje en een drankje kan iedereen zien wat Schrijver Stalinrichting doet op het gebied van stalinrichting, techniek en kalverhuisvesting. Op zaterdag wordt er ook gezorgd voor wat leuks voor de kinderen.
De deuren zijn beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het bedrijf is te vinden aan de Zompstraat 24 in Raalte. Aanmelden om langs te komen is niet nodig en de dan geldende coronamaatregelen worden in acht genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.