Open dag in teken stamboomonderzoek

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe houdt op zaterdag 12 februari weer een open dag voor iedereen die zich bezig houdt met stamboomonderzoek. Vrijwilligers zitten klaar om de bezoekers te helpen bij hun zoektocht in de historische bronnen van de vereniging. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn alle geïnteresseerden welkom in het verenigingspand aan de Langstraat 52. Wel graag aanmelding vooraf via historischeverenigingwijhe@gmail.com. De geldende coronamaatregelen worden in acht genomen. De open dagen stamboomonderzoek zijn elke tweede zaterdag van de maand. De eerstvolgende is op zaterdag 12 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.