Ook Hoftheater weer geopend, maar nog wel onzekerheid

RAALTE – Het Hoftheater is weer geopend. Helaas kan echter nog niet alles doorgaan omdat theaters te maken hebben met een aantal maatregelen. Op de website staat per voorstelling welke invloeden die regels hebben.

“Om bijvoorbeeld om 22.00 uur klaar te zijn, moet een voorstelling soms eerder beginnen”, zo meldt het theater. “En als er meer kaarten zijn verkocht dan een derde van de normale capaciteit, dan moet er een passende oplossing worden gezocht. Het is een spannende puzzel waarbij geprobeerd wordt om zoveel mogelijk voorstellingen te spelen voor een zo groot mogelijk publiek.” Alle kaarthouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht van eventuele aanpassingen.
Op het moment van schrijven is nog niet helemaal duidelijk welke voorstellingen wel of niet doorgaan. Het Hoftheater meldt dat de (uitverkochte) voorstelling van Kasper van der Laan op zaterdag 5 februari in elk geval wel het groene licht heeft gekregen.
Verder staan er voor de komende week de volgende voorstellingen gepland (allemaal dus onder voorbehoud): Karin Bloemen en Cor Bakker (4 februari); Henry van Loon (9 februari; uitverkocht); Tommie Christiaan en Sjors van der Panne (11 februari) en de Grote Hoftheater Cabaretavond (12 februari).

Kaarten bestellen kan via de website staging2.hoftheater.nl of op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak. Dat is mogelijk door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl.

Kasper van der Laan. Foto: Aisha Zeijpveld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.