Online bijeenkomst over Zon op Dak in oude gemeente Heino

HEINO – Duurzaam Heino wil meer zonnepanelen op de daken. Daarom houdt de stichting op maandag 14 februari een online bijeenkomst om het project Zon op Dak beter onder de aandacht te brengen. Aanvang is om 20.00 uur.

De online bijeenkomst vindt plaats via Zoom of Teams en is bedoeld voor zowel bewoners als bedrijven uit de oude gemeente Heino (dus ook de kernen Lierderholthuis en Laag Zuthem). Duurzaam Heino trekt hierin samen op met Dijkman Zonne-energie. “Ons doel? Dat is simpel. Heel Heino aan de zonnepanelen”, stelt Joris Pouw, kartrekker van Zon op Dak, die blij is dat de gemeente Raalte de actie met een financiële bijdrage ondersteunt. “Als Duurzaam Heino gaan we echt voor minder zonnepanelen in de wei en meer op dak.”
De ‘deelnemers’ krijgen uitleg over de techniek, de besparingsmogelijkheden, garantie, service en het Warmtefonds. De firma Dijkman en Duurzaam Heino beantwoorden alle vragen. Tijdens de avond wordt ook ruimte vrijgemaakt om in te gaan op de collectieve korting van 20 euro per paneel. Een gemiddeld huishouden bespaart dan al gauw minimaal 200 euro.
Aanmelding via duurzaamheino.nl, met een mail naar energie-transitie@duurzaamheino.nl of via de social media Facebook of Instagram. Dan ontvang je een link voor Teams of Zoom.

Foto: Jael Holterman van Dijkman Zonne-energie (links) samen met Joris Pouw van Duurzaam Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.