Neven Chiel en Chris van start met E-chopperverhuur Salland

LUTTENBERG – Chiel van Brakel en Chris Wiefferink uit Luttenberg zijn samen een nieuw zakelijk avontuur aangegaan. Vanaf zaterdag 12 maart verhuren ze onder de naam E-chopperverhuur Salland e-choppers (een soort elektrische Harleys). Daaraan hebben ze routes door Salland gekoppeld, in lengte variërend van 35 tot 55 kilometer.

“Het gaat ons om de klantbeleving”, zegt Chris. “Als je de choppers bestelt, staan ze op het afgesproken moment netjes klaar. We zorgen dat ze goed in orde zijn en dat de accu vol is. De klanten worden ontvangen met een kopje koffie. De choppers beschikken allemaal over een navigatiesysteem, waarin alle routes zitten. Via onze site kun je ze gemakkelijk reserveren en betalen. We bieden ook speciale arrangementen aan met café de Schoenmaker in Luttenberg. Het is namelijk ook mogelijk om een rit op de e-choppers te combineren met een lunch, diner of barbecue.”
Chiel en Chris zijn neven. Door corona zaten ze allebei wat vaker thuis. Bij elkaar op de koffie aan de keukentafel ontstond het idee om samen wat te gaan doen. “Dit is op ons pad gekomen”, vertellen ze. “We hebben in totaal twintig e-choppers gekocht. Het idee was eerst om alleen e-choppers te verhuren, maar gaandeweg is dat gegroeid tot een mooi totaalplaatje. We zijn deze winter gaan rondrijden op zoek naar mooie plekjes. De routes voeren onder andere over de Bergweg in Luttenberg, maar ook langs de Boksloot, Hancate, de vistrap en de bossen bij Lemele en Hellendoorn. We hopen natuurlijk op veel klandizie van gasten van de camping in Luttenberg. Voor hen is zo’n route een mooie manier om de omgeving van Luttenberg en Salland te verkennen. Maar uiteraard zijn ook vriendengroepen, families en bedrijven welkom.”
Volgens de twee is dit mogelijk nog maar het begin. “We denken met de e-choppers een mooie start te maken. We zullen vooral naar de wensen van de klanten luisteren en later misschien het verhuuraanbod uitbreiden.”

staging2.e-chopperverhuursalland.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.