Met Vier het Leven naar theater, film of museum

REGIO – Het kan weer, maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een middag of avondje uit te gaan. Ouderen uit de regio Olst die niet graag alleen gaan of begeleiding nodig hebben, kunnen met Stichting Vier het Leven naar het theater, film of naar een museum.

Zo staan er bezoekjes op aan de Deventer Schouwburg, MIMIK, de Bergkerk in Deventer en Orpheus in Apeldoorn op het programma. Het gaat onder andere om voorstellingen van Tineke Schouten en Youp van ‘t Hek, dansvoorstellingen van Introdans en het Scapino Ballet, de Matthäus Passion, de musical Titanic en films als Spencer, Truffelhunters en Gogo.
Een Vier het Leven arrangement bestaat uit het entreekaartje inclusief consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Gasten worden thuis opgehaald door een vrijwillige gastvrouw/-heer van Vier het Leven en weer thuisgebracht. Tijdens het uitje zelf kan de portemonnee thuis blijven.
Ouderen, mantelzorgers of organisaties kunnen het programmaboekje aanvragen via tel. 035-524 51 56. Zie verder staging2.4hetleven.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.