Marchje, Nagham, Katie en Cato winnen voorleesfinales

REGIO – Op maandag 7 en dinsdag 8 februari vonden de lokale finales van de Nationale Voorleeswedstrijd van de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe en Ommen plaats. 33 schoolkampioenen uit groep 7 of 8 en namen het op tegen deelnemers uit hun eigen gemeente. Marchje Loer van de St. Bernadetteschool uit Heeten, Katie Marsh van De Wije uit Wijhe, Nagham Tnish van Kwintijn uit Raalte en Cato Lukas van de St. Bernardus uit Ommen gingen als winnaar van hun gemeente naar huis. Zij mogen op 2 maart hun gemeenten vertegenwoordigen tijdens de regionale finale, waar ook zes winnaars uit gemeenten Hardenberg en Twenterand een gooi naar de volgende titel doen. De organisatie en deelnemers kijken terug op een geslaagde editie van de lokale finales. Een deelneemster sprak na afloop de blije woorden: “Ik ben een ervaring rijker, een vriendin rijker en heb ook nog een leuk boek”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.