Lezing Manu Keirse in Brugkerk over verlies en verdriet

LEMELE/LEMELERVELD – Professor Manu Keirse verzorgt op donderdag 31 maart een lezing in de Brugkerk in Lemelerveld met als thema: ‘Helpen bij verlies en verdriet’. Dat gebeurt op uitnodiging van de Raad van Kerken Lemele-Lemelerveld.

Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en de autoriteit in België en Nederland als het om verdriet, verlies en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald. Keirse vertelt tijdens de lezing meer over hoe mensen kunnen omgaan met hun eigen verdriet en dat van anderen.
De deuren zijn geopend vanaf 19.00 uur. Aanvang is om 19.30 uur. Bij binnenkomst moet iedereen een coronatoegangsbewijs laten zien. De entree bedraagt 5 euro. Aanmelding kan via e-mail: rvkmanukeirse@gmail.com of, als mailen niet lukt, via 06-54687425 (bellen of appen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.