Kracht van Salland aan de slag met toekomstvisie voor Salland

REGIO – De Kracht van Salland gaat aan de slag om een toekomstvisie voor Salland op te stellen. Daartoe zijn er op donderdag 10 maart en donderdag 14 april twee bijeenkomsten in het Holstohus in Olst. Iedereen die wil meedenken over de toekomst van Salland is welkom.

In 2013 maakten een paar honderd Sallanders een toekomstvisie voor Salland. Daaruit ontstond De Kracht van Salland en honderden initiatieven van Sallandse bewoners, ondernemers, verenigingen, stichtingen en organisaties. En nu is het dus tijd voor een nieuwe visie. Het gaat onder andere over Salland, het platteland, de dorpen, de mensen, de landbouw, de natuur, het landschap, energie, voedsel, toerisme, wonen, werken, onderwijs, jongeren, ouderen en zorg.
De visie wordt gebruikt als basis voor het nieuwe Leader programma (2023-2027), Salland Deal, Salland Marketing en 4D Sociale kwaliteit. De bijeenkomst op donderdag 10 maart duurt van 13.30 tot 21.30 uur en die op donderdag 14 april van 13.00 tot 18.00 uur. Aanmelden voor een of beide bijeenkomsten via staging2.dekrachtvansalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.