Koninklijke onderscheiding voor Dinie Hofstede-Holterman

RAALTE – Ze mocht het nog net meemaken. Burgemeester Martijn Dadema heeft zaterdag 29 januari een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Dinie Hofstede-Holterman uit Raalte. Zij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Na een kort ziekbed is mevrouw Hofstede later die dag helaas overleden.

Dinie Hofstede-Holterman werd onder andere onderscheiden voor haar vrijwilligerswerkzaamheden bij Stichting De Cirkel. Zij begeleidde de gasten van De Cirkel (en hun naasten) in de laatste levensfase. Ook was ze vervangend coördinator bij De Cirkel. Daarnaast heeft zij de onderscheiding ontvangen voor haar betrokkenheid als vrijwillig gastvrouw en als lid van de cliëntenraad bij woonzorglocatie Angeli Custodes, onderdeel van de Zorggroep Raalte. De onderscheiding is ook toegekend voor alle vrijwilligerswerkzaamheden die Dinie verrichtte als gastvrouw bij Gastenhuis Kasteel Slangenbrug in Doetinchem. In 1992 was ze oogstkoningin van Stöppelhaene.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.