Kijk- en Doedag bij ’t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Stichting ’t Olde Manegepeerd in Dalmsholte presenteert op zondag 27 februari weer een Kijk- en Doedag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om de paarden te bekijken en te verwennen. Daarnaast zijn er die dag tweedehands paardenspullen te koop.

Nu het gras in het land op is, worden de dertig paarden met hooi en brokjes bijgevoerd. Dit is een hele happening, de paarden komen dan met z’n allen naar de voerplek toegerend. Dit bijvoermoment is gepland rond 13.30 uur. Het is desgewenst ook mogelijk om een bezoek aan de kijk- en doedag te combineren met een wandeling op de Lemelerberg. Bij de manege wordt gezorgd voor snert en warme chocomelk. De gehele opbrengst van de dag is bestemd voor de uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven in de maneges bij ’t Olde Manegepeerd van hun rust genieten. ’t Olde Manegepeerd is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte, e-mail: info@manegepeerd.nl, tel. 06-12874764.

staging2.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.