Kieslijst CDA Raalte vastgesteld

RAALTE – CDA Raalte gaat de komende gemeenteraadsverkiezingen in met Gerria Toeter als lijsttrekker. De huidige wethouder wordt gevolgd door collegegenoot Jacques van Loevezijn en de huidige raadsleden Aaltje Booijink, Jeroen Neimeijer, Ruben van der Woude en Teun Schuurkamp. De hoogste nieuwkomer is Martine Scholten uit Luttenberg op plek zeven. De top negen wordt gecompleteerd door Tom Tijs en jeugdig talent Thobias Horst.

De laatste handeling – de goedkeuring van de leden van CDA Raalte – was vorige week maandagavond een formaliteit. De online ledenvergadering ging unaniem akkoord met de kieslijst. Via de diverse beeldschermen in Raalte en de buurtdorpen was zelfs applaus te horen.
De christendemocraten gaan op tournee met de slogan ‘Samen aan zet’. Het CDA Raalte zet namelijk in op een inclusieve maatschappij die het samen regelt. De partij heeft tien speerpunten geformuleerd: nieuwe woon- en zorgconcepten creëren; een stevig fundament voor sport, beweging, vitaliteit en cultuur neerzetten; vergroten van de weerbaarheid van jongeren met behulp van de gelden van het Nationaal Programma Onderwijs; nieuwbouw in alle kernen met het accent op jongeren en ouderen; een nieuwe bestemming voor kerkgebouwen; verstening van het buitengebied tegengaan; uitvoering van het lokale actieplan werk inclusief een passend leeraanbod voor werknemers; aanhaken bij de ontwikkelingskansen van en met Regio Zwolle; belangrijke thema’s en besluiten begrijpelijk aan de inwoners uitleggen en inwoners stimuleren meer te doen aan energiebesparing en duurzaamheid.
Het volledige verkiezingsprogramma is te zien op via staging2.cda.nl/raalte. Zowel de volledige versie als de handige samenvatting van één A4-tje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.