Kees en Dory Amse 60 jaar getrouwd

RAALTE – Kees en Dory Amse Ten Voorde uit Raalte vierden op 7 februari hun 60-jarig huwelijk. De twee leerden elkaar in 1957 kennen op de kermis in Deventer. Na vijf jaar verkering trouwden ze. Eerst woonden ze bij de ouders van Kees op De Worp in Deventer. Daar werd hun eerste kind Rudy geboren. Later verhuisden ze naar een flatje in Deventer. Daar werd hun tweede kind Ellen geboren. Het jonge gezin vertrok in 1967 naar de Jan van Arkelstraat, waar ze hun derde kind Angelique kregen. Kees en Dory wonen daar nog steeds. Inmiddels zijn Kees en Dory grootouders van zeven kleinkinderen. Ze runnen hun huishouden nog altijd samen, zonder hulp. Burgemeester Martijn Dadema ging op 7 februari even op de koffie bij het stel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.