IJsselland handhaaft sluitingstijden horeca

RAALTE – De gemeenten in IJsselland zullen zaterdagavond de verplichte sluitingstijden van de horeca handhaven. Dat betekent dat er na 22.00 uur wordt opgetreden bij horecagelegenheden die nog open zijn en meedoen aan de protestactie ‘De nacht staat op’. Dat meldt de Veiligheidsregio IJsselland.

De burgemeesters in IJsselland zeggen alle begrip te hebben voor de moeilijke positie waarin de nachthoreca zich bevindt, maar stellen ook dat de huidige coronamaatregelen nog steeds in acht genomen dienen te worden. Dat betekent dat de BOA’s ook dit weekend actief controleren op naleving van de regels. Hierbij krijgen zij ondersteuning van de politie die gewoon ingezet wordt als de openbare orde aangetast wordt. Bij excessen wordt er direct handhavend opgetreden. Daarnaast worden overtredingen ook vastgelegd voor (bestuurlijke) handhaving achteraf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.