Huyskweker Pot klaar voor voorjaar

(Advertorial)

MARIËNHEEM – Huyskweker Pot in Mariënheem is Inmiddels begonnen met het inplanten van stekken van de zomerbloeiers in de Huyskweker bakken.

“Het stekseizoen van zomerbloeiers is al in volle gang, waarbij we dit keer voor het eerst gebruik hebben gemaakt van de biologisch afbreekbare plug (Growcoon) van De Maangroup uit Raalte”, zo meldt het bedrijf. “We zien een plant die zich bijzonder goed voelt en fijn groeit. Een goede basis voor zomerbloeiers! U kunt deze uiteraard online bestellen via staging2.huyskweker-pot.nl. Daarnaast bent u dagelijks welkom op onze kwekerij voor onze voorjaarsbloeiers, violen en vaste planten. Het voorjaar gaat langzamerhand beginnen!”
Huyskweker Pot is al sinds jaar en dag het vertrouwde adres voor een hoogwaardig assortiment zomerbloeiers, violen en vaste planten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.