Henry van Loon, cabarettalent en Karin Bloemen en Cor Bakker in Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater presenteert de komende dagen voorstellingen van cabaretier Henry van Loon (met in het voorprogramma Kim Schuddeboom), de Grote Hoftheater Cabaretavond en Karin Bloemen en Cor Bakker.

Henry van Loon staat maar liefst twee keer op de planken van het theater in Raalte: op woensdag 9 en op donderdag 10 februari. Hij probeert zijn nieuwste voorstelling uit. Van Loon zit nog halverwege het repetitieproces en dat levert de meest hilarische avonden op. Of niet. Want dat kan ook… Elke avond is daarom uniek. In het voorprogramma staat zijn collega van de Comedytrain Kim Schuddeboom.
Op zaterdag 12 februari volgt de Grote Hoftheater Cabaretavond. Aanstormend cabarettalent krijgt de kans om zich te presenteren aan het publiek. Op deze avond zijn dat Remy Evers en Daniëlle Schel. Ook staat Jeffrey Kleine Koerkamp uit Lettele weer op de planken.
Zondag 13 februari is er een voorstelling van Karin Bloemen en Cor Bakker. In hun programma ‘Waar waren we gebleven…’ doen de twee net of er niets gebeurd is; het ‘C-woord’ zal niet genoemd worden. De voorstelling omvat conferences en liedjes.
Kaarten bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan via info@hoftheater.nl of door te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

Kader met raster: Oorlogswinter

Het Hoftheater heeft bovendien recentelijk de voorstelling ‘Oorlogswinter’ vastgelegd. Op zaterdag 26 februari is deze voorstelling van Theatergroep De Jonge Honden te zien in het theater. Het verhaal, gebaseerd op het bekende jeugdboek ‘Oorlogswinter’ van Jan Terlouw, handelt over vriendschap, vertrouwen en volwassen worden in de Tweede Wereldoorlog. Niets is wat het lijkt, niemand is te vertrouwen en nergens ben je écht veilig. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Karin Bloemen en Cor Bakker. Foto: Erwin Olaf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.