Heino Vocaal wil uitpakken ter ere van 100-jarig bestaan

HEINO – Heino Vocaal viert dit jaar het 100-jarig bestaan. De voorbereidingen voor de feestelijkheden zijn in volle gang.

Op 1 oktober 1922 is het 100 jaar geleden dat de Christelijke Gemengde Zangvereniging ‘Looft den Heer’ werd opgericht. Die naam werd in 2008 gewijzigd in Heino Vocaal en het repertoire werd meer toegespitst op toegankelijke hedendaagse en klassieke muziek.
De leden zijn inmiddels bezig met de organisatie van een jubileumconcert en er wordt hard gewerkt aan adventsconcerten en optredens tijdens de WAK-week, de jaarlijkse Muziekestafette, een expositie in de Oude Maalderij en nog meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.