GroenLinks Raalte zet in op drie zetels

RAALTE – “We zijn er helemaal klaar voor, we zijn gegroeid, we zijn meer zichtbaar en als GroenLinks Raalte meer dan ooit nodig om Raalte in beweging, in transitie, te krijgen.” Dat zegt Ralph Mulders lijsttrekker en raadslid voor GroenLinks Raalte over de verwachtingen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De partij zet in op drie zetels.

Samen met Paul van der Eerden en Monique Mastenbroek wil Mulders de komende vier jaar werken aan de transitie naar een duurzame energie, de verandering naar een natuur-inclusieve landbouw en het bouwen van betaalbare woningen voor jongeren, starters en ouderen die kleiner willen gaan wonen. “We willen met minimaal drie raadsleden de nieuwe fractie vormen om elkaar aan te vullen en slagvaardig te zijn. Gesteund door de overige leden op lijst 6. Ook zullen we werken aan het klimaat. Niet alleen maatregelen nemen (adaptatie) om hitte, droogte en extreme weersomstandigheden zoals de harde stormen het hoofd te bieden, maar ook voorkomen dat de aarde verder opwarmt, energiearmoede bestrijden door isolatie en besparingen voor iedereen toegankelijk te maken en eigen energie opwekken in lokale energie coöperaties.”
GroenLinks Raalte opende afgelopen weekend samen met de PvdA de Goede Raad(s)Winkel in Raalte om ook in deze coronatijd inwoners te laten zien hoe ze Raalte groener en socialer willen laten groeien. Meer informatie en het verkiezingsprogramma zijn te vinden in de winkel, Marktsstraat 8, en op raalte.groenlinks.nl.

2 REACTIES

  1. Gezien de toekomstige bijdrage van GroenLinks aan de gemeenteraad zie ik alle reden voor opnieuw een zetel en hopelijk drie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.