GroenLinks en PvdA openen ‘Goede Raad(s)Winkel’

RAALTE – GroenLinks en PvdA Raalte openen op zaterdag 19 februari ‘de Goede Raad(s)Winkel’ aan de Marktstraat 8b in Raalte. De locatie is de komende weken elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

De bezoekers krijgen advies op het gebied van energiebesparende maatregelen en kunnen spullen (van strijkijzers tot koffiezetapparaten) laten repareren in het Repaircafé. Ook wordt er informatie verstrekt over voedselcoöperaties; lekker en gezond eten van boeren uit de omgeving. Daarnaast kunnen de bezoekers ook informatie (en hulp) krijgen over het invullen van de belastingformulieren en het aanvragen van inkomensondersteunende maatregelen. Ook de compostbrigade is van de partij met advies over hoe afval verminderd kan worden. De koffie staat klaar; de eerste twintig bezoekers worden getrakteerd op een tompouce.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.