Groen licht voor gala-avond van Weteringzotten

BOSKAMP – CV de Weteringzotten uit de Boskamp presenteert op zaterdag 26 februari weer een echte gala-avond in Eetcafé Boskamp. De huidige prins en adjudant treden af en de nieuwe prins(es) en zijn/haar adjudant stappen in de schijnwerpers. De gala-avond moest in verband met de coronamaatregelen al twee keer worden afgelast, maar inmiddels heeft de carnavalsvereniging het groene licht gekregen. Het thema blijft ‘Back to the Future’, dus alle aangeschafte kostuums en dansschoenen kunnen weer afgestoft worden. Aanvang is om 16.00 uur. Overigens hebben de Weteringzotten zich aangesloten bij het initiatief van meerdere Sallandse carnavalsverenigingen om carnaval pas in het weekend van 20 tot en met 22 mei uitgebreid (en Salland-breed) te vieren. Zij presenteren op zaterdagmorgen 21 mei traditiegetrouw de eerste carnavalsoptocht van Salland. Het is de bedoeling om dan een geheel feestweekend in de tent te vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.