Fysiotherapie Heino over in andere handen

HEINO – Er staan vooralsnog geen grote veranderingen op stapel bij Fysiotherapie Heino. Ook na de overname door de organisatie FysioBase (per 1 februari) blijft het karakter van dorpsfysiotherapiepraktijk dus overeind. Wel is het team uitgebreid met (sport)fysiotherapeut Henri Slabbekoorn die tevens de rol van praktijkmanager op zich neemt.

De verkopende partij – de maatschap bestaande uit Christel de Vries, Jan Venneman en Tom Meijer – is blij met de nieuwe eigenaar. Het gaat om een bekende naam in het regionale zorglandschap die een meerderheidsbelang heeft in diverse praktijken. En dat biedt voordelen voor alle aangesloten deelnemers. “We kunnen onder andere beschikken over een administratieve organisatie. En die neemt ons een hoop werk uit handen. Zo is er een telefooncentrale die de telefoontjes kan opnemen als onze vaste medewerker niet aanwezig is. En ze nemen de contractonderhandelingen met zorgverzekeraars voor hun rekening. Dat scheelt veel tijd.”
Slabbekoorn kan als praktijkmanager zijn vizier dus vooral richten op de fysiotherapie zelf. “Zelf breng ik al de kennis en ervaring van sportfysiotherapie mee en er komt wat mij betreft zeker ook een manueel therapeut bij.” Het team blijft verder intact. “Christel blijft gewoon behandelen. Net als Tom en Jan die hun werkzaamheden op termijn wel gaan ombouwen om te genieten van het leven na het werk.”
Geen grote veranderingen dus. Wel een kleine wijziging in de naam: Fysiotherapie praktijk Heino is Fysiotherapie Heino geworden. En daarbij past een andere, frissere huisstijl die beter aansluit bij de huidige tijdsgeest. De praktijk zelf wordt binnenkort ook aangepakt. “Een kleine interne verbouwing om het weer naar het nu te brengen. Bovendien willen we de vrijkomende administratieve ruimtes gebruiken voor een flexibele invulling. Daarmee kunnen we beter inspelen op de disciplines die we via FysioBase kunnen inhuren.”

staging2.fysiotherapieheino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.