Fotopresentatie over tuinen in Dorpshuus

HEINO – Harry Pierik uit Zwolle verzorgt op donderdag 3 maart een fotopresentatie over tuinen en stadsperken/plantsoenen in het Dorpshuus in Heino. Hij is daar te gast op uitnodiging van Stichting Vrienden van het Dorpshuus Heino.

Pierik is tuinontwerper en groenadviseur. Hij is bekend doordat hij in artikelen schrijft over tuinen en dat media hem weten te vinden als er groene programma’s gemaakt gaan worden. In het Dorpshuus laat hij foto’s zien van tuinen die in de loop van de jaren zijn aangelegd in deze regio. Prominente plek in de presentatie zal ongetwijfeld ingenomen worden door fraaie beelden van zijn ‘verborgen tuin’ middenin Zwolle. Aanvang is om 19.30 uur. De entree is gratis. Aanmelding (verplicht) via vrienden@dorpshuusheino.nl. Er is slechts een beperkte hoeveelheid plaatsen beschikbaar. Daarom wordt de volgorde van aanmelding aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.