Flierefluiter opnieuw ‘Leukste Uitje van Overijssel’

RAALTE – Voor de derde keer op rij is De Flierefluiter in Raalte verkozen tot het leukste uitje van Overijssel 2022. Tijdens de ANWB verkiezing streed de Flierefluiter samen met nog elf vertegenwoordigers om deze titel.

“Dat wij voor de derde keer op rij deze award hebben mogen ontvangen, is machtig mooi! Wij hadden dit niet verwacht met zo veel leuke uitjes, maar dit is echt een kroon op ons werk na wederom een gek jaar”, aldus Erwin Pronk, eigenaar van de Flierefluiter.
Het was de twaalfde keer dat de ANWB deze verkiezing organiseerde. Een vakjury nomineerde per provincie twaalf uitjes. Daarbij werd onder meer rekening gehouden met de prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en de faciliteiten. Na de nominatie was het aan de ANWB-leden om te stemmen. De leden complimenteerden de Flierefluiter met teksten als: “Zowel bij mooi als bij slecht weer kunnen kinderen zich hier een hele dag vermaken” en “de leukste speeltuin die we ooit hebben bezocht!”
“We zijn blij dat we nu weer open zijn”, meldt Erwin. “We maken ons op voor een nieuw jaar met nog meer speelplezier! Want ook dit jaar hebben we weer nieuwe verrassingen in petto. Die maken we in het voorjaar bekend tijdens een speciaal Paasevent!”
Zie verder staging2.flierefluiterraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.