Films ‘Engel’ en ‘The Singing Club’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont op vrijdag 25 februari weer twee films: één voor kinderen en één voor volwassenen. Let even op: de tijden zijn aangepast. Het programma begint om 15.00 uur met de kinderfilm Engel; om 19.30 uur gevolgd door de feelgoodfilm ‘The Singing Club’.

Engel is gebaseerd op het boek van Isa Hoes en dochter Vlinder Kamerling. Engel (11) is een onzeker meisje dat maar moeilijk nee kan zeggen en graag thuis is. Ze heeft knappe koppen van ouders, haar lieve kat Saturnus en de gekke oom Tobias, die oppast als haar ouders naar een congres gaan om een prijs op te halen. Op een wel heel bijzondere dag vindt ze een klokje dat al haar wensen vervult. Ze bloeit helemaal op, maar met toverkrachten komen ook verantwoordelijkheden. En wat doe je als het klokje in verkeerde handen komt? De entree bedraagt 3 euro. Kinderen ouder dan 12 jaar moeten een QR-code en een ID-kaart laten zien.
Het verhaal van The Singing Club draait om Kate, de vrouw van een beroepsmilitair. Ze draagt de angsten die daarbij horen stoïcijns en met stijl. Haar uitlaatklep is muziek. Terwijl hun mannen in Afghanistan vechten, weet ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een militair vrouwenkoor te starten. Nieuwkomer Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, kijkt aanvankelijk sceptisch en gegeneerd naar het groepje amateurs, maar laat zich al snel overtuigen door hun vriendschap. De entree bedraagt 7,50 euro (Nut-leden 5,50 euro).
Kaarten voor de beide films zijn te koop via staging2.nutolstdeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.