Expositie van Janny de Groot in de Mozaïek

LEMELERVELD – In kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld is momenteel een expositie te zien van schilderijen van Janny de Groot uit Dalfsen. Het gaat om abstracte en figuratieve werken.

Ze schildert met acrylverf en gebruikt ook andere materialen zoals zand en karton. Janny: “Mijn manier van schilderen is ontdekken. Het is een creatief proces om tot bewust zijn te komen en zo de authenticiteit aan het daglicht te brengen en te ontdekken wie je werkelijk ten diepste bent. Ik heb verschillende cursussen gevolgd en een paar jaar naar de kunstacademie geweest in Nunspeet. Ik beleef veel plezier in het schilderen en het is mijn passie.” De expositie is tot 24 februari te zien van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdagmorgen van 9.00 tot 12.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.