Elfstedentocht voor 60-plussers in Dorpshuus

RAALTE/HEINO – ZGR en het Dorpshuus in Heino presenteren op woensdagmorgen 23 februari een ‘alternatieve’ Elfstedentocht voor 60-plussers. Aan de hand van diverse opdrachten maken de deelnemers een spellentocht langs de elf steden van de Elfstedentocht. Gewoon in het Dorpshuus overigens. Aan hen de taak om hun stempelkaart vol te krijgen om hun kruisje te behalen. Tijdens de opdrachten wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Bovendien bestaat de mogelijkheid om de ochtend af te sluiten met een kop erwtensoep. De deelnamekosten bedragen 3 euro (inclusief koffie en een Friese lekkernij). De activiteit duurt van 10.00 tot 11.30 uur. Iedereen kan meedoen. Wel graag opgave via info@dorpshuusheino.nl, tel 0572-700212 of aan de balie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.