Diverse activiteiten bij Tijenraan in voorjaarsvakantie

RAALTE – Sportbedrijf Raalte biedt gedurende de voorjaarsvakantie (22 tot 27 februari) volop activiteiten zwembad Tijenraan. Bovendien komt op dinsdag 22 februari het Sport- en beweegplein naar Sportcentrum Tijenraan. Daarbij kunnen mensen met en zonder beperking kennis maken met verschillende sporten.

Iedere dag zijn er leuke activiteiten in het zwembad. Van een spetterende waterspeeltuin in het ondiepe bad tot sleutels opduiken en een spectaculaire loopmatrace in het diepe. Zwemonderwijzer Jannet: “Gelukkig is dit weer een schoolvakantie waarbij er weer van alles mogelijk is, zowel in het water als daarbuiten. Zo mag iedereen op woensdag 23 februari verkleed komen naar de Piratenmiddag. Op zaterdag 26 februari tijdens het discozwemmen gaat de rode loper uit waar de mooiste carnavalsoutfit geshowd kan worden. Degene met de meest creatieve outfit, maakt kans op een prijs. Het sportcafé is ook weer geopend waar gezellig iets lekkers genuttigd kan worden.”
Zie verder zwembadtijenraan.nl/voorjaarsvakantie. Reserveren is niet nodig. Tickets voor discozwemmen zijn online en bij de receptie verkrijgbaar

Inclusief sporten

Bij het Sport- en beweegplein op dinsdag 22 februari staat ‘inclusief sporten’ centraal. Mensen met en zonder beperking kunnen kennismaken met verschillende sporten. Diverse verenigingen presenteren zich en ook de buurtsportcoaches van Sportbedrijf Raalte zijn aanwezig om vragen te beantwoorden op het gebied van sport en bewegen. Het programma bevat sporten als badminton, rolstoelsport, voetbal en judo. Daarnaast mogen de bezoekers een Vitual Reality bril uitproberen en kunnen ze informatie krijgen over het lokale sportaanbod. Het programma duurt van 12.00 tot 16.30 uur en is bedoeld voor alle leeftijden. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.