Dit jaar geen Lettelse Revue

LETTELE – De Lettelse Revue gaat dit jaar niet de planken op. Vanwege de coronamaatregelen waren de uitvoeringen van de 37-ste editie van de Lettelse revue eerder al doorgeschoven van februari naar april, maar nu is er definitief een streep door gegaan. “De risico’s op besmettingen zijn nog te groot om nu de voorbereidingen te herstarten”, zo laat de Lettelse Revue weten. “En daarmee is de tijd te kort om voor alle fans uit Lettele, Deventer en Salland een goede revue te bieden. Dat betekent dat er dit jaar definitief geen revue zal zijn, tot grote spijt van alle veertig Lettelse vrijwilligers die samen de revue maken. Maar één ding is zeker: de Lettelse revue gaat ‘Ait Vedan’. Dus tot ziens in 2023.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.