Concert Salland Vocaal en Quod Libet in Plaskerk

RAALTE – Mannenkoor Salland Vocaal uit Raalte en vrouwenkoor Quod Libet uit Vilsteren verzorgen op zaterdag 5 maart een concert in de Plaskerk in Raalte.

Ondanks de beperkte voorbereidende repetities vanwege corona, durven beide koren het aan om weer voor publiek te zingen. Het repertoire gaat van ‘Shennendoah’ tot ‘Zigeunerkoor’ en van ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen tot het ‘Ave Verum’. Het geheel staat onder leiding van Wim van Lenthe uit Dalfsen. Het concert begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. De kerk is geopend vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.