Computercursussen in bibliotheek

RAALTE – In de Bibliotheek in Raalte starten in februari nieuwe reeksen cursussen over werken met de computer. Zo zijn er cursussen over Windows 10, het zelf maken van een fotoboek, computerveiligheid en de beginnerscursus Klik&Tik.

In de cursus Windows 10 leren cursisten alle belangrijke onderdelen van dit besturingssysteem kennen. Bijvoorbeeld het Bureaublad, mappen en bestanden en programma’s voor bijvoorbeeld internet en e-mail. Ook de veiligheid en het onderhoud van de computer komen aan de orde. Digitale fotografie maakt het mogelijk om foto’s te ordenen, presenteren en bewaren in een gedrukt fotoboek dat je maakt op de computer. Dit leer je in de cursus Fotoboek maken. Daarnaast is er nog de beginnerscursus Klik&Tik, een cursus over het regelen van digitale zaken met gemeente, Belasting en Rijksoverheid en ook bijvoorbeeld een cursus over online veiligheid.
Bij de cursussen in de Bibliotheek is het doorlopend mogelijk om in te stappen en een reeks lessen af te ronden. Een reeks wekelijkse lessen kost in totaal 15 euro. Zie verder staging2.bibliotheeksalland.nl/digi. Belangstellenden kunnen ook de Bibliotheek bellen op 0572 – 363637 of in de bibliotheek een medewerker vragen om informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.