Carolien Jonkman: Ons unieke energiesysteem

Al op jonge leeftijd voelde ik mijn energiecentrums draaien, zag ik ze en voelde ik hoe vanuit mijn zelf en mijn lichaam ze konden veranderen. Dat gebeurde alleen als ik in diepe rust was en verbonden met het leven in mij en het grote leven. Dat kon ik later ook bij anderen.

Toen ik 9 jaar was, zat ik bij meneer Wout in de klas. Ik mocht hem graag, voelde zijn `juiste` liefde voor ons leerlingen en dat hij het moeilijk had met zijn verloofde. Ik vroeg en kreeg innerlijk zijn toestemming om hem te mogen helpen en als vanzelf mocht ik zijn energie opschonen en oplichten.

Voor, tijdens en na mijn HBO studie paranormale therapie kreeg ik kennis van de zeven, 13, 24 en 52 chakra´s en later kwamen er nog meer analysesystemen die met de Nieuwe Aarde te maken hebben. Dat wat belangrijk is voor het leven op aarde is nu geïntegreerd en in mijn systeem gekomen.

De laatste jaren leek mijn energiesysteem als vanzelf anders dan de ´oudere` energiesystemen te reageren en kwam steeds het analyseprogramma Human Design op mijn pad. Waarschijnlijk door mijn leeftijd komt het minder als kennis op mijn pad en verdiept dit systeem mijn zelf steeds opnieuw. Ik word er blij van. Op dit moment klopt het voor mij en dat blijkt ook voor de mensen in de praktijk.

Ieder mens heeft een oorspronkelijk en uniek energiesysteem. Men zegt vaak: ‘luister naar je hart’. Er zijn inderdaad mensen die naar hun hart mogen luisteren om op hun zielsweg te blijven, maar ook mensen die bij de milt een energiecentrum hebben waaruit hun zachte intuïtieve stem komt. Mensen die vooral naar het stemmetje vanuit hun onderbuik mogen luisteren of, zoals ik, veel open centra hebben, hebben de uitnodiging van een ander mens nodig om mee te sparren zodat wij voelen waar onze weg heen gaat om nog meer vervulling te vinden.

Steeds meer kan ik deze unieke oorspronkelijke energiesystemen bij andere mensen voelen en veranderen, met een plaatje van het analysesysteem voor mij als check en voor de mensen in de praktijk als ´bewijs´. Daarmee kun je steeds meer volgens je oorspronkelijke unieke energiesysteem gaan leven, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten, aandoeningen en ziektes kunnen genezen of verlichten. Soms kan dat snel, soms duurt het langer.

Ik maak onder andere door bovenstaand op het moment weer grote stappen in de genezing van diabetes type 1. Ik ben blij met deze ontwikkeling.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.