BurgerBelangen presenteert 34 kandidaten op kieslijst

REGIO – BurgerBelangen heeft de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gepresenteerd. Ben Nijboer uit Heino/Raalte is lijsttrekker. Sylvia van der Heide uit Raalte staat op twee en Henny Lammers uit Mariënheem op drie. Zij maken alle drie nu ook al onderdeel uit van de Raalter gemeenteraad. BurgerBelangen heeft momenteel vier zetels.

Maar liefst 34 namen prijken op de kieslijst, waarmee de partij voor de tweede keer meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen. Bert Terlouw, eerder raadslid voor D66, staat op plek vier. Hoogste nieuwkomer is Michel Brinkhuis uit Heino (plaats 5). Huidig raadslid Peter van Savoyen uit Laag Zuthem staat op plek zes. Joris Bongertman uit Raalte, Dafne Holterman uit Heino, Marcel Schutte uit Raalte en Tim Gootjes uit Raalte maken de top 10 compleet.
Op de kieslijst van BurgerBelangen zijn de twee grootste kernen Raalte en Heino sterk vertegenwoordigd. Maar liefst tien kandidaten komen uit Heino. Uit Raalte zelfs zeventien. Daarnaast omvat de kieslijst dus ook kandidaten uit laag Zuthem (naast Peter van Savoyen Wilfred Eikelboom en Wouter Koning), Lierderholthuis (Harry Kloppenberg en Hans Hartholt) en Heeten (Stephan Oostewechel). “Het onderstreept de brede verankering van BurgerBelangen binnen de hele gemeente”, zo laat de partij weten. “Dankzij deze verbinding blijven we voortdurend op de hoogte van wat er speelt in alle dorpen, wijken en het buitengebied. Bij het opstellen van het verkiezingsprogramma hebben we daar dankbaar gebruik van kunnen maken. Op dit moment wordt overigens de laatste hand gelegd aan het verkiezingsprogramma. We verwachten deze komende week definitief te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.