Bijna 5500 euro bijeen voor Hersenstichting

OLST/WIJHE – De collecte voor de Hersenstichting heeft begin februari in heel Olst-Wijhe 5.472,82 euro opgebracht. In Wijhe werd 3615,71 euro opgehaald, in Olst 1569,26 euro en in Wesepe 287,84 euro. Door een misverstand werd dit jaar niet in Welsum gecollecteerd.

Sommige collectanten namen onder het motto ‘jong geleerd…’ hun driejarige mee in de wijk. Voor een oudere buurtbewoonster in Olst reden de jeugdige een zelfgemaakte pop (foto) cadeau te geven.
De Hersenstichting zoekt collectanten die volgend jaar twee of drie uur willen besteden aan deze collecte. Voor Wesepe neem contact op met Andrea Otten: 06-13684169 of a.otten@mywebpages.nl en voor Olst en Welsum met Sander Klos, solkrednas@xs4all.nl.
Meer info op staging2.hersenstichting.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.